Wat is multi-factor authenticatie?

Multi-factor authenticatie (MFAKlik op het woord voor de betekenis) is een netwerkbeveiligingsproces waarbij gebruikers meer dan één authenticatiemethode moeten toepassen.

Deze is meestal een combinatie van:

 • Wat de gebruiker weet, bijvoorbeeld een wachtwoord
 • Wat de gebruiker heeft, bijvoorbeeld een tweede apparaat
 • Wat de gebruiker is, bijvoorbeeld middels biometrie

De meeste multi-factor authenticatie strategieën beginnen met een wachtwoord, en hebben dan extra maatregelen bovenop, meestal een eenmalige code van een tweede apparaat, een push verzoek via een tweede applicatie, een vingerafdruk ID, of geo-locatie verificatie.

Waarom multi-factor authenticatie inzetten?

My IT Crew is van mening dat multi-factor authenticatie de standaard moet zijn voor elk bedrijf. Vertrouwen op wachtwoorden alleen wordt bijna zeker op een bepaald punt beschaamd door phishingKlik op het woord voor de betekenis, keylogging of pharming, wat het vertrouwen op “single factor” authenticatie (dus alleen een wachtwoord) onverstandig maakt.

Door het toevoegen van extra lagen, of factoren, aan de netwerkverdediging, wordt het voor onbevoegden veel moeilijker om toegang te krijgen tot uw gegevens.

31%

van alle cyberaanvallen is gericht op kleine bedrijven in de overtuiging dat hun verdediging zwakker is (bron: Symantec).

90+%

van alle bank-, game- en andere online diensten en apps vereisen al multi-factor authenticatie, wat betekent dat gebruikers al hiermee bekend zijn.

Onze Multi-Factor Authenticatie Service

Het maakt niet uit wat voor platform of applicaties u heeft, wij kunnen multi-factor authenticatie inzetten om uw gegevens te beveiligen.

My IT Crew heeft ervoor gekozen om samen te werken met innovatieve en gebruikersgerichte leveranciers van multi-factor authenticatietechnologie, waarvan de technologie op elk apparaat en elke toepassing kan worden ingezet.

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het implementeren van de tools om netwerken van elke omvang te beveiligen, over de hele wereld, en in het verzekeren van de onmiddellijke adoptie van de technologie – zonder afbreuk te doen aan de tevredenheid van de gebruiker.

In letterlijk enkele minuten kunt u al uw gebruikers, applicaties en diensten beveiligen.

 • Flexibele beheerde implementatie. Deskundige uitrol van MFA-technologie en -beleid naar uw gehele personeelsbestand en netwerk.
 • Single sign-on (SSO). Maak veilige Single Sign-on (SSO) mogelijk en gebruik één enkel dashboard voor alle cloud-gebaseerde of on-premise applicaties van uw gebruikers, die toegankelijk zijn via slechts één, veilige, multi-factor log-in.
 • On-premise beveiliging. Geef uw gebruikers veilige toegang tot on-premise toepassingen, terwijl u ook toegang op afstandKlik op het woord voor de betekenis of zelfs externe toegang voor geautoriseerde derden mogelijk maakt.
 • Volledige beleidscontrole. Stel beleid in om toegang te verlenen of te blokkeren op basis van identiteit, team of apparaat, of contextuele factoren, zoals geo-locatie, netwerkadressen of apparaatbeveiliging.
 • Volledige netwerkbeveiliging. Dicht grotere gaten in de netwerkbeveiliging door risicoapparaten te identificeren en gebruikers te vragen deze bij te werken, anders verliezen ze de toegang.
 • Gebruikersondersteuning. Bedrijfsbrede ondersteuning bij invoering en adoptie, inclusief gebruikerstraining.
 • Inzichten in gegevens. Gegevensinzichten en kwetsbaarheidsbeoordelingen, inclusief beveiligings- en gezondheidsanalyse van elk apparaat in uw netwerk, niet alleen van de apparaten die u beheert.
 • Phishing-tests. Voer uw eigen Phishing-simulatortests uit om de gebruikers met een verhoogd risico en hun behoefte aan extra training te identificeren.
 • IT-beveiligingstraining. Bewustwordingstraining voor werknemers, waardoor uw personeel op de hoogte blijft van de meest voorkomende bedreigingen en de nieuwste trends.

Wij doen het helemaal anders

Supersnel respons

Wij reageren binnen 15 minuten. Gegarandeerd.

Gegarandeerde tevredenheid

Bent u na 3 maanden samenwerking ontevreden en kunnen we dat niet oplossen, dan verbreken we zonder gedoe ons contract en krijgt u uw geld terug.

Flexibele contracten

Wij geloven niet in driejarige contracten. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Wij werken in kleine teams

We werken als onderdeel van uw bedrijf en zorgen ervoor dat u bekend bent met onze specialisten

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Onze IT support stopt niet om 17u.

Wij nemen de besten aan en investeren in ze

Een ander type IT'er vraagt om een andere mindset

Zwaarste SLA van de branche

Onze SLA's hebben wel een boeteclausule.

Geen fair use - echt onbeperkt gebruik dus

Bij ons kunt u onze servicedesk wel onbeperkt benaderen voor vragen

Wij leveren een breed palet aan IT diensten

Volledig IT beheer. Werkplekbeheer. Beveiliging. Cloud.