Laat je niet door een data-inbreuk buiten bedrijf stellen

Risk Intelligence Report helpt de business case voor effectieve beveiligingsinvesteringen op te bouwen. U erkent wellicht het belang van cybersecurityKlik op het woord voor de betekenis, maar realiseert zich misschien de urgentie vaak pas als u iets tastbaars ziet. Ons Risk Intelligence Report maakt de kosten van inactiviteit zeer reëel door waarde toe te kennen aan uw gegevenskwetsbaarheid, door u te helpen een sterke business case voor gegevensbescherming op te bouwen en door te focussen op de belangrijkste problemen die moeten worden aangepakt.

Enkele van de aspecten van Risk Intelligence Report zijn:

  • Gegevensrisico’s gecommuniceerd als financiële impact
  • Ontdekking van riskante gegevens
  • Deep vulnerablity scanning
  • Risicotrend rapporten
  • Ontdekking van ongepaste toegang en waarschuwingen
  • PCI-, AVG- en PII-scans

Vind gevoelige gegevens in netwerken en op desktops

Gevoelige gegevens die op systemen worden achtergelaten, vormen een groot risico voor uw bedrijf. Vaak vergaren bedrijven grote hoeveelheden gevoelige persoonlijk identificeerbare informatie, waaronder BSN nummers, identificatienummers, creditcardgegevens en andere gegevens op harde schijven verspreid door de organisatie. Onze Risk Intelligence technologie zorgt ervoor dat gevoelige gegevens en potentiële kwetsbaarhedenKlik op het woord voor de betekenis worden blootgelegd, ongeacht waar ze zijn opgeslagen, en biedt bruikbare inzichten voor de bescherming van gevoelige gegevens, zodat u de risico’s kunt beperken.

Verminder het risico op meerdere aanvalsbronnen

Naast het identificeren van riskante data, wijst het Risk Intelligence Report van My IT Crew u op kwetsbaarheden die kunnen leiden tot een data-inbreuk. Of de grootste risico’s voor uw bedrijf nu afkomstig zijn van e-mail of van kwaadaardige downloads, onze Risk Intelligence technologie zal u helpen uw cyber securityKlik op het woord voor de betekenis maatregelen aan te scherpen op die plekken waar de behoefte het grootst is.