My IT Crew biedt een uitgebreide oplossing voor Managed Vulnerability Scanning (MVS), waarbij gebruik wordt gemaakt van toonaangevende technologie die wordt ingezet door onze beveiligingsprofessionals, om uw netwerkapparatuur te scannen en te rapporteren over kwetsbaarhedenKlik op het woord voor de betekenis in uw bedrijf.

Met behulp van ons team van beveiligingsprofessionals, die inzicht hebben in het huidige bedreigingslandschap, offensieve technieken van aanvallers en hoe u een actieve beveiligingshouding kunt bereiken, geeft onze service u het vertrouwen en de kracht om op de hoogte te blijven van nieuwe kwetsbaarheden en veranderende kwetsbaarheden.

Wat is een vulnerability assessment?

Het identificeren van uw kwetsbaarheden voordat ze worden uitgebuit, is cruciaal in de wereld van vandaag. Het scannen van deze kwetsbaarheden is een fundamenteel onderdeel van elk beveiligingstestprogramma dat nieuwe kwetsbaarheden en misconfiguraties in uw IT-systemen identificeert. De verzamelde informatie wordt vervolgens gepresenteerd in bruikbare rapporten en dashboards, zodat systeembeheerders deze kunnen herstellen.

Hoe kan My IT Crew u helpen?

My IT Crew maakt gebruik van een toonaangevende complete Managed Vulnerability Scanning (MVS)-oplossing. De oplossing biedt uitgebreide dekking voor alle interne en externe infrastructuur, webapplicaties en containers. Scans worden uitgevoerd vanaf interne of cloud-gebaseerde virtuele scannerapplicaties en de resultaten zijn direct beschikbaar in onze portal. U krijgt volledige toegang tot de portal waar u 24/7 nieuwe ad hoc scans, rapporten en voorgestelde oplossingen kunt genereren. De gekwalificeerde beveiligingsconsultants van My IT Crew zijn beschikbaar om de voorgestelde oplossingen, prioriteiten en workarounds te implementeren waar nodig.

Kenmerken:

  • Implementatie van oplossingen om lekken te dichten
  • Continu nieuwe kwetsbaarheden identificeren
  • Volledige managed service
  • Getrainde consultants binnen handbereik
  • Maandelijkse of driemaandelijkse rapportages

Wij doen het helemaal anders

Supersnel respons

Wij reageren binnen 15 minuten. Gegarandeerd.

Gegarandeerde tevredenheid

Bent u na 3 maanden samenwerking ontevreden en kunnen we dat niet oplossen, dan verbreken we zonder gedoe ons contract en krijgt u uw geld terug.

Flexibele contracten

Wij geloven niet in driejarige contracten. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Wij werken in kleine teams

We werken als onderdeel van uw bedrijf en zorgen ervoor dat u bekend bent met onze specialisten

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Onze IT support stopt niet om 17u.

Wij nemen de besten aan en investeren in ze

Een ander type IT'er vraagt om een andere mindset

Zwaarste SLA van de branche

Onze SLA's hebben wel een boeteclausule.

Geen fair use - echt onbeperkt gebruik dus

Bij ons kunt u onze servicedesk wel onbeperkt benaderen voor vragen

Wij leveren een breed palet aan IT diensten

Volledig IT beheer. Werkplekbeheer. Beveiliging. Cloud.