Zelfs wanneer u gepassioneerd bent over IT kan het moeilijk zijn om anderen in uw bedrijf de echte waarde te laten zien.

Bij My IT Crew bestaat een belangrijk aandeel van onze klanten uit IT managers, en onze sterke technische en strategische achtergrond – op MT en Consultant niveau – betekent dat we de uitdagingen begrijpen waar IT managers dagelijks mee te maken kunnen krijgen. Van budgettaire beperkingen en een gebrek aan ondersteuning op directieniveau tot tijdrovend onderhoud en een oplopende projectlijst, de dagelijkse eisen kunnen een behoorlijke belasting vormen voor IT managers.

Het verkrijgen van extra technische middelen en expertise kan u helpen om de doelstellingen van uw organisatie te bereiken, en wij bieden zowel aanvullende als volledig uitbestede IT-diensten aan. We ondersteunen IT managers en teams op een aantal manieren, waaronder zowel de dagelijkse werkzaamheden als de strategische langetermijnplanning. Of u nu behoefte heeft aan dagelijkse ondersteuning, afwezigheid en vakantie dekking, of aanvullende expertise voor projecten, onze technische advies- en ondersteuningsteams kunnen u helpen.

Wij leveren extra expertise wanneer u die nodig heeft, waardoor u op verzoek toegang krijgt tot specialistische vaardigheden of de mogelijkheid om uw technische expertise te vergroten. IT managers kunnen snel toegang krijgen tot vaardigheden en teams die al in lijn zijn met de best practices in de industrie, ondersteund door ervaring en zorg.

Met de ondersteuning die u nodig hebt, kunt u zich richten op de delen van uw functie die u leuk vindt en de business laten zien dat IT echt een enabler is – en niet alleen een kostenpost.

Wat zijn de behoeften van uw bedrijf?

Wij doen het helemaal anders

Supersnel respons

Wij reageren binnen 15 minuten. Gegarandeerd.

Gegarandeerde tevredenheid

Bent u na 3 maanden samenwerking ontevreden en kunnen we dat niet oplossen, dan verbreken we zonder gedoe ons contract en krijgt u uw geld terug.

Flexibele contracten

Wij geloven niet in driejarige contracten. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Wij werken in kleine teams

We werken als onderdeel van uw bedrijf en zorgen ervoor dat u bekend bent met onze specialisten

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Onze IT support stopt niet om 17u.

Wij nemen de besten aan en investeren in ze

Een ander type IT'er vraagt om een andere mindset

Zwaarste SLA van de branche

Onze SLA's hebben wel een boeteclausule.

Geen fair use - echt onbeperkt gebruik dus

Bij ons kunt u onze servicedesk wel onbeperkt benaderen voor vragen

Wij leveren een breed palet aan IT diensten

Volledig IT beheer. Werkplekbeheer. Beveiliging. Cloud.