Partner van de juridische branche

U weet dat uw bedrijf als advocaten- of notariskantoor sterk afhankelijk is van technologie. Uw technologie-infrastructuur moet de gegevens van uw juridische team kunnen ondersteunen en hen in staat stellen om op een veilige manier toegang te krijgen tot bestanden en rechtbankdocumenten van waar dan ook. U hebt IT-ondersteuning nodig die betrouwbaar, efficiënt, veilig en schaalbaar is om aan de groeibehoeften van uw bedrijf te voldoen.

Het gebruik van gespecialiseerde IT-ondersteuning om de ervaring van de klant te verbeteren

Het leveren van een uitstekende service en het verhogen van de declarabele uren hangt af van de technologie die u gebruikt en hoe u deze gebruikt. Innovaties op het gebied van cloud computing maken bestaande technologieën overbodig en bieden tegelijkertijd een verhoogde beveiliging, meer flexibiliteit, productiviteit en samenwerking. De moderne werkplek is aan het veranderen en uw klanten kunnen daarvan profiteren.

Hoe kunnen wij uw advocaten- of notariskantoor helpen?

Wanneer u My IT Crew vertrouwt op de technische ondersteuning van uw notaris- of advocatenkantoor, krijgt u meer dan alleen IT-dienstverlening. U krijgt onze VIP service en betrokkenheid bij het IT-succes van uw kantoor. Onze persoonlijke aanpak wordt gecombineerd met de volgende reeks IT-diensten om u de ultieme technische ondersteuning te bieden.
Onze technische oplossingen voor juridische dienstverleners omvatten:

  • Schaalbare oplossingen voor elke praktijk
  • Vereenvoudiging van de naleving van de IT-regelgeving en de best practices in de sector
  • Verbetering van de mobiliteit, flexibiliteit en samenwerking
  • Minimaliseer interrupties en downtime
  • Verbeteren van de veiligheid en bescherming tegen online dreigingen
  • Toegang tot expertise om technologische uitdagingen te overwinnen

Cybersecurity

Het verlies aan vertrouwen en reputatieschade voor een organisatie als gevolg van een aanval kan catastrofaal zijn. Daarom gaan we verder dan cybersecurity door nauwe banden met gezaghebbende beveiligings- en compliance-organisaties te bevorderen en door te leren van de ervaringen die we hebben opgedaan met het bouwen en beheren van onze eigen gehoste serviceplatformen en datacenters gedurende meer dan 7 jaar.

Ervaring met juridische dienstverlening

Wij werken voor een grote diversiteit aan bedrijven binnen de juridische dienstverlening. Hier maken wij in de praktijk mee hoe men omgaat met specifieke ontwikkelingen. Bijvoorbeeld bij het integreren van de eigenschappen ‘altijd en overal efficiënt en gemakkelijk kunnen samenwerken’ en veiligheid in één functionele oplossing. Met My IT Crew beschikt uw bedrijf over één aanspreekpunt voor al uw IT oplossingen.

Uiteraard hebben wij grote ervaring met de vele verschillende pakketten binnen uw branche. Hierbij kunt u denken aan onder meer: Creditnavigator, Qu-Bis, Qu-Word, Notarisdossier en OthoMatic/Praclox. Bovendien stellen wij bij iedere leverancier kritische vragen waardoor u kunt werken met optimaal functionerende, veilige en betrouwbare ICT oplossingen!

Wij doen het helemaal anders

Supersnel respons

Wij reageren binnen 15 minuten. Gegarandeerd.

Gegarandeerde tevredenheid

Bent u na 3 maanden samenwerking ontevreden en kunnen we dat niet oplossen, dan verbreken we zonder gedoe ons contract en krijgt u uw geld terug.

Flexibele contracten

Wij geloven niet in driejarige contracten. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Wij werken in kleine teams

We werken als onderdeel van uw bedrijf en zorgen ervoor dat u bekend bent met onze specialisten

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Onze IT support stopt niet om 17u.

Wij nemen de besten aan en investeren in ze

Een ander type IT'er vraagt om een andere mindset

Zwaarste SLA van de branche

Onze SLA's hebben wel een boeteclausule.

Geen fair use - echt onbeperkt gebruik dus

Bij ons kunt u onze servicedesk wel onbeperkt benaderen voor vragen

Wij leveren een breed palet aan IT diensten

Volledig IT beheer. Werkplekbeheer. Beveiliging. Cloud.