Bij My IT Crew zijn we gewend om bedrijven van dienst te zijn die meer dan 50 werkplekken hebben en om hun complexe IT-vereisten volledig te begrijpen. Normaal gesproken zijn er een aantal servers die verschillende functies in de organisatie uitvoeren en vaak zijn er een aantal sites gekoppeld aan intelligente communicatie.

Organisaties met meer dan 50 werkplekken hebben soms de complexiteit om eigen in-house IT-personeel te eisen. Onze supportoplossingen voegen zich met succes samen met uw team, vullen hun effectiviteit aan en zorgen voor IT-dekking tijdens de afwezigheid van personeel. Dit betekent dat uw IT-operatie optimaal blijft functioneren als uw eigen IT-medewerkers niet beschikbaar zijn vanwege vakantie, ziekte of opleidingsdagen.

Wij worden een geïntegreerd onderdeel met het team dat nauw met u en uw eigen IT-medewerkers samenwerkt om de toekomstige strategie te herzien en te plannen. Wij kunnen u deskundig helpen bij het in kaart brengen van de infrastructuur, werken op afstand, cybersecurityKlik op het woord voor de betekenis, back-ups en disaster recoveryKlik op het woord voor de betekenis planning.

We brengen ook een nieuw inzicht in uw toekomstige ontwikkeling door het delen en toepassen van onze wijdverspreide ervaring met best practices in andere organisaties.

Alles wat we aanbieden wordt vooraf besproken en voor een bepaalde periode vastgelegd om u te helpen de kosten onder controle te houden.

Enkele van de gemeenschappelijke kenmerken van ons aanbod aan managed services zijn:

  • Een vroegtijdig waarschuwingssysteem dat ons 24×7 proactief op de hoogte stelt van problemen voordat deze zich ontwikkelen tot storingen.
  • Vervangingsapparatuur die beschikbaar is als uw server/router/switch enz. faalt.
  • Onbeperkte Helpdesk Support inclusief Remote Diagnostics.
  • Snelle oproep voor het geval u ons snel ter plaatse nodig heeft.
  • Vaste maandelijkse bedragen om het budgetteren te vergemakkelijken en vervelende verrassingen te voorkomen.
  • Gratis On-Site Review om er zeker van te zijn dat uw systemen veilig zijn, dat uw gegevens veilig zijn en dat alles optimaal werkt.

Deze managed services besparen u zowel geld als beheertijd voor het oplossen van IT-problemen. Bovendien houden onze beheersbare maandelijkse kosten uw uitgaven onder controle.

Voor meer informatie en om te bespreken hoe we u kunnen helpen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of ons verkoopteam vandaag nog bellen op 023-2052109.

Wat doen wij?

Managed IT services

Cyber security

Cloud

Data diensten

Hardware diensten

End-user productiviteit

Wij doen het helemaal anders

Supersnel respons

Wij reageren binnen 15 minuten. Gegarandeerd.

Gegarandeerde tevredenheid

Bent u na 3 maanden samenwerking ontevreden en kunnen we dat niet oplossen, dan verbreken we zonder gedoe ons contract en krijgt u uw geld terug.

Flexibele contracten

Wij geloven niet in driejarige contracten. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Wij werken in kleine teams

We werken als onderdeel van uw bedrijf en zorgen ervoor dat u bekend bent met onze specialisten

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Onze IT support stopt niet om 17u.

Wij nemen de besten aan en investeren in ze

Een ander type IT'er vraagt om een andere mindset

Zwaarste SLA van de branche

Onze SLA's hebben wel een boeteclausule.

Geen fair use - echt onbeperkt gebruik dus

Bij ons kunt u onze servicedesk wel onbeperkt benaderen voor vragen

Wij leveren een breed palet aan IT diensten

Volledig IT beheer. Werkplekbeheer. Beveiliging. Cloud.