Is uw IT klaar voor het komende jaar?

Onze ICT scan zal u helpen deze vraag te beantwoorden

Zorg ervoor dat uw bedrijf voor het komende jaar klaar is om de nieuwste uitdagingen omtrent beveiligingsrisico’s, productiviteits en schaalbaarheid aan te gaan. Ontvang een volledige inspectie van uw IT-systemen – geheel vrijblijven.

Onze ICT scan zal kwetsbaarhedenKlik op het woord voor de betekenis in de beveiliging aan het licht brengen, back-ups beoordelen en eventuele netwerkproblemen identificeren die kunnen leiden tot trage systemen en kostbare downtime.

We pakken de IT-uitdagingen op de volgende vier gebieden aan

IT-infrastructuur:
Weet u of u uw IT-middelen zo efficiënt mogelijk gebruikt? Overweegt u om applicaties naar de cloud te verplaatsen? Door gebruik te maken van onze ICT scan kunt u onderbenutte middelen identificeren, wat uw applicatie-afhankelijkheden zijn en kunt u uw werkelijke prestatievereisten met betrekking tot computing, opslag en netwerkbronnen documenteren. Dit zal u helpen bij het nemen van de meest weloverwogen beslissingen om aan uw toekomstige IT-vereisten te voldoen, zodat u uw bedrijf optimaal kunt ondersteunen.

Beveiliging:
Weet u wie of wat door uw netwerk heengaat? Weet u of er gegevens zijn die ongeautoriseerd de organisatie verlaten? U kunt uw middelen niet beheren, controleren of beschermen tegen wat u niet kunt zien. Onze ICT scan geeft u inzicht in huidige beveiligingslekkenKlik op het woord voor de betekenis en de kennis om deze te verhelpen.

Bedrijfscontinuïteit:
Deze ICT scan helpt u bij het bepalen van de kosten van downtime voor uw organisatie en geven inzicht in wat uw optimale Recovery Time Objective en Recovery Point Objective zijn voor uw omgeving. Op basis van onze bevindingen zullen we de juiste technologie identificeren die zal leveren wat uw bedrijf of organisatie nodig heeft om op een kosteneffectieve manier de activiteiten te onderhouden.

Applicatieprestaties:
Onze ICT scan biedt end-to-end inzicht in uw applicatiekenmerken en prestatiemetingen om zo snel mogelijk een diagnose te kunnen stellen en problemen met de applicatieprestaties op te lossen. Krijgen uw gebruikers wat ze nodig hebben van uw applicaties om hun werk efficiënt te doen? Ontdek wat de impact is op uw gebruikers. Wij geven u inzicht in hoe u uw omgeving kunt optimaliseren voor een optimale eindgebruikerservaring en een maximale bedrijfsproductiviteit.

Vragen?

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. We kijken ernaar uit om van u te horen.


  IT infrastructuurBeveiligingBedrijfscontinuïteitApplicatieprestaties
   

  Gerealiseerde of verwachte groeiOp zoek naar kostenbesparingenProblemen met bestaande IT dienstverlenerPersoneelTe weinig tijdDe veranderingskosten begrijpenOnzeker over welke technologie we nodig hebben
   

  Gedurende corona

  In deze bijzondere tijden zijn wij u nog altijd graag van dienst. Zelfs als dat iets anders zal gaan dan u gewend bent.

  Bij My IT Crew zijn de RIVM richtlijnen een topprioriteit. Wij wassen onze handen regelmatig en uitgebreid, houden wij minstens 1,5 meter afstand en verzoeken wij zoveel mogelijk collega’s thuis te werken waar mogelijk.

  In de werkplaats waar we de hardware van onze klanten repararen werken onze collega’s met handschoenen aan. Daarnaast desinfecteren wij de gehele apparatuur bij inname en teruggave van uw hardware.