My IT Crew kan u helpen om op de hoogte te blijven van elk aspect van de technologie voor uw Amsterdamse bedrijf. De Managed IT Services van My IT Crew omvatten ondersteuning op locatie en op afstand, monitoring, verwijdering van malwareKlik op het woord voor de betekenis, installaties en configuraties, data recovery en nog veel meer. Wij zorgen voor leveranciersovereenkomsten, voeren routinematig onderhoud uit en bewaken uw netwerkhardware, dit alles voor een vaste maandelijkse prijs.

Het selecteren van het juiste ICT bedrijf in Amsterdam s geen beslissing die lichtvaardig moet worden genomen. Te vaak laten we klanten ons vertellen over hun eerdere supportervaring met andere bedrijven die in het beste geval middelmatig waren. U verdient het juiste ICT bedrijf aan uw zijde.

Wij zijn van mening dat hulp beschikbaar moet zijn wanneer u die nodig heeft. We zijn er trots op dat we onbeperkte desktopondersteuning bieden en voortdurend met onze klanten communiceren. Hoewel sommige netwerken meer aandacht vereisen dan andere, bieden we al onze klanten hetzelfde niveau van service en expertise, ongeacht de omvang of complexiteit van hun netwerk.

Door jarenlange ervaring heeft My IT Crew strategieën ontwikkeld die uw bedrijfsvoering zullen verbeteren. Of u nu een kleine onderneming hebt of een groter netwerk verspreid over meerdere locaties, wij kunnen uw netwerk aanpassen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze deskundige technici zijn efficiënt en vriendelijk en beschikken over de nodige hulpmiddelen om verschillende niveaus van IT problemen te diagnosticeren, van iets eenvoudigs als een losse kabel tot iets complexers als een gedistribueerd draadloos netwerk in de buitenlucht. Wij zijn het ICT bedrijf uit Amsterdam dat uw bestaande IT in topconditie zal brengen of we zullen aanbevelingen doen om uw IT te upgraden, indien nodig.

Wat zijn de voordelen?

  • Uitstekende klantenservice – directe toegang tot ons snelle, vriendelijke en goed geïnformeerde helpdeskteam via e-mail, telefoon, beveiligd portaal en online “chat”-systeem.
  • Verminderde downtime, verhoogde betrouwbaarheid en prestaties – ons toegewijde NOC-team (Network Operation Centre) houdt 24 uur per dag, 7 dagen per week toezicht op uw volledige IT-omgeving en waarschuwt wanneer we een probleem detecteren. Belangrijke patchesKlik op het woord voor de betekenis en onderhoud worden op de achtergrond uitgevoerd, waardoor alle systemen veilig zijn en optimaal presteren.
  • Cyber SecurityKlik op het woord voor de betekenis gemoedsrust – wij controleren uw systeem elk kwartaal op basis van de best practices en standaarden. Wij nemen waar nodig corrigerende maatregelen en waarschuwen u voor eventuele risico’s die zich voordoen.
  • Duidelijke en consistente kosten – vaste maandtarief – ons eenvoudige vaste maandelijkse prijsmodel stelt uw bedrijf in staat om te plannen, wetende dat de kosten consistent zullen zijn.
  • Verhoogde productiviteit – echt onbeperkte toegang tot ons ondersteuningsteam. Onze toonaangevende SLA’s (service level agreements) betekenen dat we sneller reageren, sneller werken en problemen sneller oplossen dan onze concurrenten.
  • Single point of contact – wij zijn het centrale contactpunt van al uw technologieleveranciers, nemen de verantwoordelijkheid voor uw technologische problemen en zorgen voor een snelle oplossing.
  • Strategische IT-begeleiding – directe toegang tot de door u toegewezen “virtuele IT Director” voor al uw technologische vragen. We geven ook advies over digitale transformatie en hoe u het beste gebruik kunt maken van technologie om uw bedrijf verder te laten groeien.

Welke Managed IT diensten bieden wij?

Wij doen het helemaal anders

Supersnel respons

Wij reageren binnen 15 minuten. Gegarandeerd.

Gegarandeerde tevredenheid

Bent u na 3 maanden samenwerking ontevreden en kunnen we dat niet oplossen, dan verbreken we zonder gedoe ons contract en krijgt u uw geld terug.

Flexibele contracten

Wij geloven niet in driejarige contracten. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Wij werken in kleine teams

We werken als onderdeel van uw bedrijf en zorgen ervoor dat u bekend bent met onze specialisten

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Onze IT support stopt niet om 17u.

Wij nemen de besten aan en investeren in ze

Een ander type IT'er vraagt om een andere mindset

Zwaarste SLA van de branche

Onze SLA's hebben wel een boeteclausule.

Geen fair use - echt onbeperkt gebruik dus

Bij ons kunt u onze servicedesk wel onbeperkt benaderen voor vragen

Wij leveren een breed palet aan IT diensten

Volledig IT beheer. Werkplekbeheer. Beveiliging. Cloud.