Partner van de zakelijke dienstverlener

Een bedrijf runnen is niet altijd gemakkelijk. Bovendien maken veel bedrijven nog steeds gebruik van verouderde IT-systemen en -infrastructuur om hun bedrijfsactiviteiten uit te voeren, waardoor deze minder effectief zijn dan ze zouden kunnen zijn. Met de juiste IT-infrastructuur, cybersecurity-protocollen en technologische ondersteuning kunnen adviesbureaus, research organisaties, creatieve bureaus, uitzendbureaus, arbeidsbemiddeling en reisorganisaties inspelen op de steeds veranderende bedrijfsomgeving en nieuwe kansen aangrijpen, terwijl ze de dagelijkse problemen op hu vakgebied eenvoudig en effectief kunnen afhandelen.

Technologische ondersteuning voor zakelijke dienstverleners moet betrouwbaar zijn en tegelijkertijd de bedrijfsprocessen automatiseren en de klanten goed bedienen.

Het hebben van een bekwaam IT-supportteam aan uw zijde zal uw bedrijf helpen bij het gebruik van technologie die u helpt bij kernactiviteiten.

My IT Crew biedt professionele IT-ondersteuningsdiensten voor zakelijke dienstverleners. Wij bieden u naadloze, veilige en stabiele IT-werkomgevingen die u geven wat u nodig hebt om organisatorische doelstellingen na te streven zonder onderbreking veroorzaakt door slechte technologie.

Elimineer IT-kwesties voordat ze de oorzaak zijn van kostbare downtime

Wij maken gebruik van op maat gemaakte IT-ondersteuning om uw interne systemen te optimaliseren, zodat u efficiënter kunt werken.

We werken nauw samen met uw medewerkers en zorgen voor IT-ondersteuning, installatie en beheer van IT-oplossingen, zodat ze effectiever kunnen werken.

Wij stellen u in staat om volledig gebruik te maken van bedrijfssoftware, zodat uw bedrijf gegevens kan integreren, bedrijfsprocessen kan herstructureren en kosten kan besparen, terwijl het tegelijkertijd waarde toevoegt aan uw bedrijf, klanten en partners. Bovendien werkt ons IT-team moeiteloos samen met verschillende technologieleveranciers om ervoor te zorgen dat u de ongeëvenaarde IT-ondersteuning krijgt die nodig is om uw bedrijf draaiende te houden.

Wij begrijpen dat een efficiënte IT-infrastructuur en -ondersteuning een noodzaak is voor succesvolle bedrijven in het vastgoed, en dit is waar we met de volgende oplossingen aan de slag gaan:

Overal zaken doen

Uw dag bestaat uit reizen van locatie naar locatie, terug naar kantoor, inhaalwerk in de trein, in taxi’s, enz. Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor individuen in de zakelijke dienstverlening om onderweg en aan elk apparaat te kunnen werken. We hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om het implementeren van oplossingen voor werken op afstand en mobiel werken voor adviesbureaus, research organisaties, creatieve bureaus, uitzendbureaus, arbeidsbemiddeling en reisorganisaties.

Maak contact met klanten en overtref de verwachtingen

Zelfs momenten van downtime kunnen leiden tot enorme inkomstenverliezen, of tot enorme inefficiëntie als mensen zitten te wachten tot de IT weer werkt. Het verlies van de mogelijkheid om met uw klanten te communiceren, deals uit te voeren en algemeen productiviteitsverlies kan destructief zijn.

U hebt een IT-partner nodig die uw systemen proactief bewaakt om te voorkomen dat er in de toekomst problemen ontstaan, en die op de achtergrond zorgt voor software- en systeemupdates.

Enkele van onze klanten

Wij doen het helemaal anders

Supersnel respons

Wij reageren binnen 15 minuten. Gegarandeerd.

Gegarandeerde tevredenheid

Bent u na 3 maanden samenwerking ontevreden en kunnen we dat niet oplossen, dan verbreken we zonder gedoe ons contract en krijgt u uw geld terug.

Flexibele contracten

Wij geloven niet in driejarige contracten. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Wij werken in kleine teams

We werken als onderdeel van uw bedrijf en zorgen ervoor dat u bekend bent met onze specialisten

Ook buiten kantoortijden bereikbaar

Onze IT support stopt niet om 17u.

Wij nemen de besten aan en investeren in ze

Een ander type IT'er vraagt om een andere mindset

Zwaarste SLA van de branche

Onze SLA's hebben wel een boeteclausule.

Geen fair use - echt onbeperkt gebruik dus

Bij ons kunt u onze servicedesk wel onbeperkt benaderen voor vragen

Wij leveren een breed palet aan IT diensten

Volledig IT beheer. Werkplekbeheer. Beveiliging. Cloud.